VOOR WERKGEVERS

Handenwerk is mensenwerk
Handenwerk, dat is waar wij ons dag in dag uit mee bezig houden, al ruim 17 jaar. Wij zoeken, vinden en plaatsen mensen die van aanpakken weten, de handen uit de mouwen steken en niet opkijken van vieze handen. We begeleiden ze bij alles wat ze nodig hebben en motiveren ze om te leren, zich te ontwikkelen en te groeien. Daar plukt u als werkgever de vruchten van.

Persoonlijke aanpak wij komen graag bij u langs!
Persoonlijkheid in ons werk is iets wat bij ons centraal staat, we werken met ons hart. We zetten graag nét dat stapje extra voor onze medewerkers en klanten.
Voor de ideale match is meer nodig dan een passend cv. Wij begrijpen dat als geen ander.

De informele sfeer, even binnenlopen voor een kopje koffie, één op één advies vanuit onze vakkennis, dát tekent ons als organisatie. We denken dan ook graag mee wanneer u met een personeelsprobleem zit of lastminute iemand nodig heeft.

Werkwijze op maat
Iedere vraag om personeel is anders. Daarom willen wij u eerst leren kennen en vooral: eerst laten zien wat we kunnen. Ons beste visitekaartje is het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment. Daarom werken wij op basis van no cure, no pay.

Korte lijnen, snelheid en zorgvuldigheid zijn in ons werk van groot belang.

We streven naar perfectie maar zijn ook realistisch. U wilt als opdrachtgever de beste oplossing voor de juiste prijs. Die wens begrijpen wij en nemen wij mee in onze tariefstelling. Wij noemen onze offerte daarom liever een voorstel voor samenwerking.

Onze diensten
Regio Recruitment focust zich op waarde van mensen. Dat zie je duidelijk terug in onze werkwijze. Want menselijke competenties vormen de basis van onze bemiddeling.

Uitzenden
Uitzenden is de oplossing voor een flexibele schil, bijvoorbeeld bij ziekte of piekwerkzaamheden of als je om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is of voor hoe lang. Je meldt je vacature bij ons aan en wij zoeken een geschikte en gemotiveerde kandidaat.

Wat is uitzenden?
Bij uitzenden huur je een uitzendkracht in via ons. Voor hoelang? Dat is aan jou. De flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Wij zijn wettelijk gezien de werkgever en zorgen voor de verloning en begeleiding. En wij dragen zorg voor de werkgeversrisico’s. Zodat jij kan focussen op wat je het liefste doet. Bevalt de flexwerker goed? Dan kan je die natuurlijk ook zelf in dienst nemen na een x aantal gewerkte uren of eerder met een voorstel tot overname.

Detacheren – Wel zekerheid! Geen risico’s.
Detachering combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Denk aan een structurele toename van de vraag, ondersteuning tijdens een project of vervanging van een langdurig zieke.

Wat is detacheren?
Detacheren is een uitzendvorm waarbij een flexwerker voor een langere, afgesproken contractperiode bij je aan de slag gaat. Je hebt voor een langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die je zoekt. Wij geven jou de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. 

Bevalt de kandidaat? Dan is overname zo geregeld. En omdat de kandidaat bij ons 1 arbeidscontract heeft gehad, heb jij bij overname voldoende flexibiliteit voor het opvolgende arbeidscontract.

Werving en selectie
Het vinden van de juiste kandidaat is tijdrovend en specialistisch werk. Bovendien zijn de meest interessante kandidaten vaak diegenen die nog in dienst zijn. Deze uitdagende zoektocht voeren wij non-stop uit waardoor wij dagelijks in gesprek zijn met deze doelgroep. Geweldige kandidaten die misschien niet direct op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel een overstap overwegen als de perfecte baan zich aandient. Dát zijn de mensen die u zoekt. Bespaar zeeën van tijd door de werving en selectie aan ons uit te besteden.

Wat is werving en selectie?
Wij vinden een kandidaat die direct bij jouw organisatie op contract gaat. Hiervoor gebruiken we onze lokale kennis en de beste recruitmenttools. We benaderen geschikte kandidaten, bekijken cv’s en voeren altijd een persoonlijk gesprek.

De juiste competenties zijn belangrijk bij onze selectie. Net als de match met jouw bedrijfscultuur. Door deze te combineren, weten we zeker dat jouw nieuwe medewerker op zijn of haar plaats zit.