ONZE DIENSTEN

Onze diensten
Regio Recruitment focust zich op waarde van mensen. Dat zie je duidelijk terug in onze werkwijze. Want menselijke competenties vormen de basis van onze bemiddeling.

Uitzenden
Uitzenden is de oplossing voor een flexibele schil, bijvoorbeeld bij ziekte of piekwerkzaamheden of als je om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is of voor hoe lang. Je meldt je vacature bij ons aan en wij zoeken een geschikte en gemotiveerde kandidaat.

Wat is uitzenden?
Bij uitzenden huur je een uitzendkracht in via ons. Voor hoelang? Dat is aan jou. De flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Wij zijn wettelijk gezien de werkgever en zorgen voor de verloning en begeleiding. En wij dragen zorg voor de werkgeversrisico’s. Zodat jij kan focussen op wat je het liefste doet. Bevalt de flexwerker goed? Dan kan je die natuurlijk ook zelf in dienst nemen na een x aantal gewerkte uren of eerder met een voorstel tot overname.

Detacheren
Detachering combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Denk aan een structurele toename van de vraag, ondersteuning tijdens een project of vervanging van een langdurig zieke.

Wat is detacheren?
Detacheren is een uitzendvorm waarbij een flexwerker voor een langere, afgesproken contractperiode bij je aan de slag gaat. Je hebt voor een langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die je zoekt. Wij geven jou de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. 

Bevalt de kandidaat? Dan is overname zo geregeld. En omdat de kandidaat bij ons 1 arbeidscontract heeft gehad, heb jij bij overname voldoende flexibiliteit voor het opvolgende arbeidscontract.

Werving en selectie
Het vinden van de juiste kandidaat is tijdrovend en specialistisch werk. Bovendien zijn de meest interessante kandidaten vaak diegenen die nog in dienst zijn. Deze uitdagende zoektocht voeren wij non-stop uit waardoor wij dagelijks in gesprek zijn met deze doelgroep. Geweldige kandidaten die misschien niet direct op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel een overstap overwegen als de perfecte baan zich aandient. Dát zijn de mensen die u zoekt. Bespaar zeeën van tijd door de werving en selectie aan ons uit te besteden.

Wat is werving en selectie?
Wij vinden een kandidaat die direct bij jouw organisatie op contract gaat. Hiervoor gebruiken we onze lokale kennis en de beste recruitmenttools. We benaderen geschikte kandidaten, bekijken cv’s en voeren altijd een persoonlijk gesprek.

De juiste competenties zijn belangrijk bij onze selectie. Net als de match met jouw bedrijfscultuur. Door deze te combineren, weten we zeker dat jouw nieuwe medewerker op zijn of haar plaats zit.